Вики Бекъм пропищя от домашното си прасе

Преди малко повече от половин година, по време на коледните празници Вики Бекъм се сдоби с необичаен домашен любимец- малко розово прасенце.Първоначално Пош се радвала много на животинчето, но с времето то наедряло, започнало да мирише неприятно и

2010-08-22 15:52:29
Вики Бекъм пропищя от домашното си прасе
Преди малко повече от половин година, по време на коледните празници Вики Бекъм се сдоби с необичаен домашен любимец- малко розово прасенце.Първоначално Пош се радвала много на животинчето, но с времето то наедряло, започнало да мирише неприятно и така малко по малко започнало да опротивява на известната си собственичка.

За прасенцето Вики се изръсила със 700 британски лири.Купила го от "Малката ферма за свине" откъдето я уверили, че прасчо нямало да надвиши дължина от 40 сантиметра, но уви домашния любимец на г-жа Бекъм отдавна е надминал тези размери.

Собствениците на фермата признават, че са получили и други оплаквания. Фермерите се оправдават с това, че грешката не е в тях, а в погрешно изпратената им партида прасета- годни не за отглеждане у дома, а за угояване.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия