Анджелина Джоли обожава хаоса в дома си

Анджелина Джоли разказва, че най-голямата й мечта вече се е сбъднала.В какво се изразява тя ли- в дом пълен с весело настроение и звънлив детски смях. Актрисата определя обстановката вкъщи като пълен хаос, но това пък бил най-сладкият хаос, койт

2010-08-20 13:07:30
Анджелина Джоли обожава хаоса в дома си
Анджелина Джоли разказва, че най-голямата й мечта вече се е сбъднала.В какво се изразява тя ли- в дом пълен с весело настроение и звънлив детски смях.
Актрисата определя обстановката вкъщи като пълен хаос, но това пък бил най-сладкият хаос, който може да съществува, тъй като виновниците за него били невръстните й дечица.
Джоли изпитвала истинско удоволствие да приготвя обяд за всеки един член от семейството.Това била едновременно приятна, но и трудна задача тъй като всеки имал различен вкус.
Анджи споделя, че децата й са доста ящни и понякога й е трудно да смогне.Не иска и да си мисли за това какво ще прави когато пораснат още малко.Може би тогава ще и се наложи да се клонира в кухнята.
Колкото и да се радва на лудата атмосфера вкъщи Анджи с тъга споделя, че няма достатъчно време за Брад.Въпреки този факт, любовта по между им е все така силна.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия