Джулия Робъртс- щастлива

Звездата Джулия Робъртс не планира повече душевни пътешествия и казва, че се чувства много щастлива след малката почивка, която си е взела. Сега тя се е захванала да прави филм, базиран на книгата "Eat Pray Love"(Яж, Моли се, Обичай). Ф

2010-08-19 15:39:48
Джулия Робъртс- щастлива
Звездата Джулия Робъртс не планира повече душевни пътешествия и казва, че се чувства много щастлива след малката почивка, която си е взела. Сега тя се е захванала да прави филм, базиран на книгата "Eat Pray Love"(Яж, Моли се, Обичай).

Филмът е вдъхновен от най- продаваната книга на Елизабет Гилбърт, която следи историята на разочарована разведена жена, която решава да обиколи Италия, Индия и Бали в търсене на щастието.

Джулия е щастливо омъжена, с три деца и била много щастлива, че са я поканили точно за този филм. Тя е голям фен на книгата и първото нещо, което направила, е да вземе автограф от авторката.

След няколко слуха, че филмът ще е много различен от книгата, Джулия каза за медиите: "НЕ! Няма да има никакви промени, никакви!"

Продукцията ще се казва както книгата и премиерата се очаква да бъде в началото на Октомври месец тази година. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия