Джоли и Пит пускат собствена модна линия за детски облекла

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит тези дни заявиха намерението си да създадат собствена модна линия за детски облекла. Актьорите почерпили вдъхновение от шестте си деца – повечето от които вече притежават собствен стил и п

2010-08-18 14:54:30
Джоли и Пит пускат собствена модна линия за детски облекла
Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит тези дни заявиха намерението си да създадат собствена модна линия за детски облекла.

Актьорите почерпили вдъхновение от шестте си деца – повечето от които вече притежават собствен стил и предпочитания. Ето защо те сключили договор с известна италианска модна къща, според който до края на годината Джоли и Пит ще трябва да пуснат своята модна колекция за деца.

Голяма част от спечелените средства ще бъдат предоставени на благотворителната фондация на холивудските знаменитости, която се занимава предимно с хумантирани проблеми по целия свят.

Разбира се, за създаването на дрехите от детската колекция актьорите ще получат помощ от по-големите си деца – Мадокс, Пакс, Захара и Шайло. Двегодишните близнаци Вивиан-Маршлин и Нокс-Лео все още са твърде малки, за да проявят своите модни предпочитания и виждания.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия