Парис Хилтън на съд за 35 млн. долара

Хотелската наследница Парис Хилтън се забърка в поредния скандал. Този път блондинката може да бъде дадена под съд за 35 милиона долара. През 2008 г. Парис подписала договор с компанията “Hair International Inc” да се възползва от

2010-08-13 23:18:54
Парис Хилтън на съд за 35 млн. долара
Хотелската наследница Парис Хилтън се забърка в поредния скандал. Този път блондинката може да бъде дадена под съд за 35 милиона долара.

През 2008 г. Парис подписала договор с компанията “Hair International Inc” да се възползва от техните екстеншъни за коса срещу това да насърчава и другите да ги използват.

Миналата година обаче 29-годишната звезда била забелязана на парти, част от маркетинговата кампания на най-силния конкурент на “Hair International Inc” – “Hairtech’s”. Малко след това Парис пропуснала представянето на новата линия екстеншъни за коса на компанията, с която имала сключен договор, тъй като трябвало да извършва обществено полезен труд – част от присъдата й за безразсъдно шофиране.

От “Hair International Inc” са изчислили, че всичко това е им е коствало няколко милиона долара загуби. Ето защо те възнамеряват да потърсят компенсация чрез съда.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия