Брад Пит отново се вижда с Дженифър Анистън

Анджелина Джоли не е никак доволна от това, че Брад Пит е възобновил приятелството си със своята бивша съпруга Дженифър Анистън. Според слуховете двамата екссъпрузи се виждали доста често напоследък.Оказва ли си емоционална и професионална подк

2010-08-11 11:54:50
Брад Пит отново се вижда с Дженифър Анистън
Анджелина Джоли не е никак доволна от това, че Брад Пит е възобновил приятелството си със своята бивша съпруга Дженифър Анистън.
Според слуховете двамата екссъпрузи се виждали доста често напоследък.Оказва ли си емоционална и професионална подкрепа.
От своя страна Анджи е наясно, че забраненият плод е най-сладък и желан затова е позволила на Брад да излиза с Анистън, въпреки че срещите им я дразнят, и то много.

Припомняме ви, че съвсем наскоро Анистън заяви, че иска да има бебе, не от кого и да е, а то самия Брад.Може би той е изпитал някакъв морален дълг към бившата си жена и е решил да я напътства и съветва.

Интересен триъгълник се е заформил между тримата актьори. Ще видим коя от двете жени ще отпадне, макар че силно се съмняваме това да бъде Анджелина.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия