Кейт Мос създава собствена марка сладко от сливи

За разлика от редица други знаменитости, които предпочитат да създават своя собствена марка парфюми, дрехи и обувки, британската манекенка Кейт Мос е решила да се посвети на по-друг вид бизнес - продажбата на собствена марка сладко от сливи. Това ст

2010-08-10 15:45:21
Кейт Мос създава собствена марка сладко от сливи
За разлика от редица други знаменитости, които предпочитат да създават своя собствена марка парфюми, дрехи и обувки, британската манекенка Кейт Мос е решила да се посвети на по-друг вид бизнес - продажбата на собствена марка сладко от сливи. Това стана ясно от публикация на страниците на вестник „Сън”.

36-годишната звезда отдавна се занимавала с варенето на сладко от сливи, като за целта дори се оборудвала със скъпоструваща техника. Бурканчета от любимото си сладко тя изпращала на свои роднини и приятели, които до един били очаровани от продукта й.

Ето как Кейт Мос решила да създаде своя собствена марка сладко от сливи, което да разпространи на британския пазар. Финансова подкрепа в начинанието си красивата манекенка ще получи от свой приятел – милиардера Филип Грийн.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия