Хилари Дъф минава под венчило

22-годишната певица и актриса Хилари Дъф ще мине под венчило този месец. Звездата от „Лизи Макгуайър” ще се омъжи за дългогодишния си приятел – хокеиста Майк Комри. Въпреки че сватбата беше предвидена за октомври, изглежда, ч

2010-08-09 16:18:32
Хилари Дъф минава под венчило
22-годишната певица и актриса Хилари Дъф ще мине под венчило този месец. Звездата от „Лизи Макгуайър” ще се омъжи за дългогодишния си приятел – хокеиста Майк Комри.

Въпреки че сватбата беше предвидена за октомври, изглежда, че тя ще се състои много по-рано от предвиденото – още на 14 август. За организацията на цялото събитие Хилари Дъф се е доверила на известен сватбен агент, организирал сватбите и на Гуен Стефани, Джесика Симпсън и Адам Сандлър.

22-годишната звезда на „Дисни” и годеникът й в момента усилено се подготвят за сватбата. Двамата посещават частни уроци с персонален инструктор, за да се подготвят за първия си танц. Освен това Хилари Дъф тренира по шест пъти в седмицата и спазва диета, с което вече е успяла да свали 5 килограма. Само преди месец тя прибегна и до пластичната хирургия, за да увеличи бюста си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия