Едни от най-известните сватби на 2010 година

Лятото на 2010 е сезонът, който бе избран от много родни и чужди звезди, за да се врекат на вечна вярност на своята половинка. Нека видим едни от най-известните двойки, които минаха под венчилото или им престои до края на лятото да го направят. Би

2010-08-07 12:55:37
Едни от най-известните сватби на 2010 година
Лятото на 2010 е сезонът, който бе избран от много родни и чужди звезди, за да се врекат на вечна вярност на своята половинка. Нека видим едни от най-известните двойки, които минаха под венчилото или им престои до края на лятото да го направят.

Бил и Хилъри Клинтън тази година имаха щастието да видят дъщеря си в булчинска рокля. 30-годишната Челси каза "да" на своя любим Марк Мезвински на тайна сватба в градчето Райнбек, Ню Йорк. Церемонията се състоя на брега на река Хъдсън в историческото имение "Астор Кортс".

Следващата известна сватба е на 29-годишната Алиша Кийс с продуцента Суиз Бийтс. Сватбата бе на 31-ви юли на остров Корсика. R`n`B певицата е била облечена с бяла класическа рокля, но вместо воал е имала диадема на главата си. На сватбата им присъствали известни личности като Миранда Кер, Боно, Куин Латифа, Орландо Блум.

Сексапилната депутатка Юлиана Дончева мина под венчилото за втори път. Тя се омъжи за по-младия от нея Станислав Недков - Стъки. Сватбената церемония се състоя на връх Царевец във Велико Търново.

Наскоро големият син на президента Владимир Първанов мина под венчилото и се врече на вечна вярност на приятелката си Цветанка Гълъбова, която е студентка по медицина.

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус вдигнаха тайна сватба в средата на юли в имението на свой приятел на Бахамите. Церемонията е била скромна и на нея са присъствали само най-близките им.

Шведската принцеса Виктория официално стана съпруга на Даниел Вестлинг. Церемонията се състоя в стокхолмската катедрала, където принцесата бе придружавана от баща си крал Карл Густав до олтара.

Брайн Остин Грийн и Меган Фокс се врекоха един на друг на тайна церемония на плажа в Хавай на 24 юни.


В Българския хай-лайф се очакват две големи сватби - на поп-фолк певеца Константин и приятелката му Надя и на Иван и дългогодишната му половинка Вихра.
"Опосумът" Иван и майката на дъщеря му Ава, Вихра официално обявиха, че сватбата им ще се състои в с. Крапец, което се намира до морето. Сватбената рокля вече е избрана - тя е от естествена коприна и е с гол гръб.

Студентката Надя и любимецът на повечето тийнейджърки Константин ще се врекат на вечна вярност в Деня на София - 17 септември. Надя е бременна и очаква момиченце, което ще носи името Мариана.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия