Жизел Бюндхен настоява за нов закон

Супермоделът настоява за създаването на закон, който да задължава майките по целия свят да кърмят бебета си поне до шестия месец. Жизел е твърдо против изкуствената храна, която се дава на новородените. Бюндхен била много възмутена от леката ръ

2010-08-05 12:11:26
Жизел Бюндхен настоява за нов закон
Супермоделът настоява за създаването на закон, който да задължава майките по целия свят да кърмят бебета си поне до шестия месец.
Жизел е твърдо против изкуствената храна, която се дава на новородените. Бюндхен била много възмутена от леката ръка, с която майките лишавали децата си от кърма.

За тези, които не знаят, ще разкрием, че топмоделът е кърмила доста дълго време първото си дете.Това от своя страна не е развалило фигурата й, а може би благоприятно е повлиял и фактът, че преди самото раждането Жизел упорито се е занимавала с йога упражнения.

Бюндхен не е родила в болница, а в дома си.На мнение е, че в това няма нищо странно. Манекенката нито за момент не се е притеснила, от рисковете, които крие раждането извън болнично заведение.Позовала се на факта, че много жени преди нея са родили в домовете си, какво й пречело и тя да стори същото?

Доста смело решение от нейна страна.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия