Иван Ангелов от 'Мюзик айдъл' пострада в зверска катастрофа

Един от най-ексцентричните  участници в шоуто “Мюзик айдъл”,  Иван Ангелов,  е тежко ранен в зверска катастрофа   в столичния квартал “Хладилника”.  Загинала е на място  приятелката му &nb

2010-08-03 16:38:19
Иван Ангелов  от  'Мюзик айдъл' пострада в зверска катастрофа
Един от най-ексцентричните  участници в шоуто “Мюзик айдъл”,  Иван Ангелов,  е тежко ранен в зверска катастрофа   в столичния квартал “Хладилника”.  Загинала е на място  приятелката му  Даниела Георгиева,  35-годишна жена,  майка на две деца и вдовица на един от бодигардовете на бай Миле.

В колата,  която е била шофирана от  Даниела и се е движела в голяма скорост, са пътували  и Иван Ангелов , и   6-годишното момченце на жената.   

Автомобилът  се е ударил в   парапет и се е обърнал. Даниела е загинала на място, детето е със сътресение на мозъка, а Иван е тежко пострадал - той има фрактури на десния глезен и лакът, дясната предмишница и таза.  Медиците са се съмнявали и за вътрешния наранявания.   Той е претърпял няколко операции.    

Двете деца на Даниела Георгиева остават пълни сираци, след загубата и на майка си.

Иван Ангелов  пък бе  един от най-талантливите, но и най-скандални участници от всички издания на “Мюзик Айдъл”. Той бе изгонен от участие в предаването, след като влезе в конфликт с журито.

Всъщност, според преподавателите му от Националната музикална академия,  Иван Ангелов е изключително талантлив. Той е завършил специалност оперно пеене.
    Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия