Ким Кардашиян в паника заради преследвач

Изглежда Туитър ще се окаже истинско проклятие за голяма част от известните личности, които ползват сайта. Последната потърпевша е Ким Кардашиян. Вчера изпадналата в паника Ким се втурнала към полицията за да подаде жалба, че преследвачът от

2010-08-03 13:05:56
Ким Кардашиян в паника заради преследвач
Изглежда Туитър ще се окаже истинско проклятие за голяма част от известните личности, които ползват сайта. Последната потърпевша е Ким Кардашиян.

Вчера изпадналата в паника Ким се втурнала към полицията за да подаде жалба, че преследвачът от миналото й- Денис Шон Боумън, се бил свързал отново с нея, чрез акаунта й в Туитър.

Маниакът започнал да изпраща съобщения на сестра й Клое и приятеля й- Майлс Остин.

Адвокатът на Ким каза, че Денис може да бъде осъден заради неспазване на ограничителната заповед с постовете си. Наложената заповед ограничавала достъпа на вманианичения мъж до жертвата му, по какъвто и да е начин, включително и чрез Туитър.

През зимата, когато Ким подала жалба, написала, че се страхува много от Денис, тъй като усещала колко силно бил обсебен от нея. Предвид това не знаела какво може да очаква като действия от негова страна за вбъдеще.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия