Миранда Кер е бременна?

Броени дни след като стана ясно, че австралийската манекенка Миранда Кер и холивудският актьор Орландо Блум са минали под венчило, започнаха и слуховете, според които 27-годишната моделка е бременна. Информацията беше публикувана за първи път

2010-07-30 22:44:30
Миранда Кер е бременна?
Броени дни след като стана ясно, че австралийската манекенка Миранда Кер и холивудският актьор Орландо Блум са минали под венчило, започнаха и слуховете, според които 27-годишната моделка е бременна.

Информацията беше публикувана за първи път от нюйоркско издание, което съобщи, че близък приятел на красавицата е разкрил, че Миранда Кер чака първото си дете.

Подобни слухове обаче постоянно се тиражират в медийното пространство, а потвърждение от страна на новата семейна двойка все още няма. Въпреки това трябва да признаем, че информацията този път звучи сравнително достоверно, имайки предвид скорошната сватба на Миранда Кер и Орландо Блум, както и отказа на 33-годишния актьор да участва в четвъртата част на приключенската поредица „Карибски пирати” с оправданието, че иска да отделя повече време и внимание на възлюбената си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия