Банковата сметка на Британи Мърфи, опразнена от мъжа й

Саймън Монджак, който почина малко след смъртта на съпругата си, Британи Мърфи, след разследване, се оказа, че е похарчил голяма част от парите й.   Финансовият съветник на актрисата казва, че мъжът й е опразнил 80% от банковата сметка точно п

2010-07-29 13:08:00
Банковата сметка на Британи Мърфи, опразнена от мъжа й
Саймън Монджак, който почина малко след смъртта на съпругата си, Британи Мърфи, след разследване, се оказа, че е похарчил голяма част от парите й.
 
Финансовият съветник на актрисата казва, че мъжът й е опразнил 80% от банковата сметка точно преди да почине. След смърта на Британи, на 20 декември 2009г., започнаха много спорове кой да вземе парите й.

Това  изпокара цялото семейство и близки на актрисата. Оказало се, че никой освен Британи, няма право да пипа сметката й, дори в случай на нейна смърт. Ако това станело, всички пари щели да идат за благотворителност, която тя е избрала.

Заради многото спорове, че семейството й трябва да получи част от останалите пари, и че не може всички да са за благотворителност, предизвикаха много шум. 5 месеца след смъртта на Британи, съпругът й почина по същия начин- пневмония и интоксикация с много лекарства, което предизвиква проблеми със сърцето и кръвообращението.

Сега се водят дела, тъй като всеки иска част от банковата сметка на актрисата по една или друга причина. За пореден път се доказва, че намесят ли се пари в един спор, приятели и семейство стават врагове. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия