DMX пак влиза в затвора?

Скандалният рапър DMX вероятно ще лежи отново в затвора. Мениджърът на 39-годишния певец призна, че DMX е нарушил условията на пробацията, на която беше осъден през 2002 г. за шофиране в нетрезво състояние. Именно заради това сега той може да

2010-07-28 16:56:58
DMX пак влиза в затвора?
Скандалният рапър DMX вероятно ще лежи отново в затвора.

Мениджърът на 39-годишния певец призна, че DMX е нарушил условията на пробацията, на която беше осъден през 2002 г. за шофиране в нетрезво състояние. Именно заради това сега той може да лежи нови три месеца в затвора.

Скандалният рапър беше на топло и в началото на годината, след като беше обявен за виновен по обвинения за измама, притежание на забранени вещества и жестоко отношение към животните.

По-рано този месец и друга знаменитост влезе в затвора заради нарушаване на условията на пробацията, наложена й по обвинения за шофиране в нетрезво състояние. Това бе холивудската актриса Линдзи Лоън, която дори в момента все още е зад решетките. Тя обаче успя да намали присъдата си и вместо предварително определените 90 дни в затвора, Лоън ще прекара там едва 14.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия