Анджелина и Брад са наистина щастливи заедно

Анджелина Джоли, която в момента е в Токио за презентацията на новия шпионски филм с нейно участие "Агент Солт" ("Salt"), отрече възникналите слухове за трусове в брака й с Брад Пит. Анджи истински се възхищава на съпруга

2010-07-28 15:35:11
Анджелина и Брад са наистина щастливи заедно
Анджелина Джоли, която в момента е в Токио за презентацията на новия шпионски филм с нейно участие "Агент Солт" ("Salt"), отрече възникналите слухове за трусове в брака й с Брад Пит.

Анджи истински се възхищава на съпруга си и най-вече на това колко добър баща е.Въпреки не малкото си професионални ангажименти намирал време, което да посвети само на хлапетата- да ги изведе на разходка или пък всички заедно да отидат на снимачната площадка, където мама Анджи заснема последните кадри от "Солт" . По думите на Анджи децата истински се забавлявали играейки си с декорите, а също така им било много интересно да гледат различните превъплъщения на известната си майка.

Връзката, а в последствие и бракът между Анджелина и Брад, продължава вече 5 години.Дано и занапред разбирателството да цари в семейството им.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия