Големият син на президента минава днес под венчилото

Днес е много важен ден за президентското семейство. Големият син Владимир Първанов ще се врече във вечна вярност на приятелката си Цветанка Гълъбова. Църковният брак ще се проведе в столичния храм "Св. Седмочисленици", където в момента тече

2010-07-25 12:40:49
Големият син на президента минава днес под венчилото
Днес е много важен ден за президентското семейство. Големият син Владимир Първанов ще се врече във вечна вярност на приятелката си Цветанка Гълъбова. Църковният брак ще се проведе в столичния храм "Св. Седмочисленици", където в момента тече усилена подготовка. Градинката се почиства, градинарите почистват изсъхналите клони на дърветата и храстите.

Младоженците искат по-скромна сватба. На тържеството ще присъстват само най-близките им хора - бизнесмените, шоумените и политиците ще останат настрана. Един от най-важните гости на сватбата на Владимир и Цветанка ще бъде майката на Георги Първанов - Мария Първанова. Големият син на президента и баба Мими са много  близки.

Тържеството после ще се проведе в "Sky Plaza" на НДК по искане на бъдещето семейство.

Синът на президента и приятелката му Цветанка са заедно от две години и живеят под един покрив от доста време. И двамата са студенти, тя в момента учи медицина. Годежът бил през януари.

Екипът на Teenproblem.net пожелава на младото семейство много щастие, любов и мир! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия