Как Джесика Симпсън си купува любов

Джесика Симпсън никога не е била от избраниците на съдбата по отношение на любовта, но изглежда в сегашната си връзка е успяла да купи добро отношение и вярност от настоящия си приятел.  Ерик Джонс, гаджето й, е футболист, но от два месеца ня

2010-07-24 20:44:52
Как Джесика Симпсън си купува любов
Джесика Симпсън никога не е била от избраниците на съдбата по отношение на любовта, но изглежда в сегашната си връзка е успяла да купи добро отношение и вярност от настоящия си приятел. 

Ерик Джонс, гаджето й, е футболист, но от два месеца няма работа.Изглежда в тяхната връзка ролите си разменени, тъй като Джесика отговаря за всички разходи- кои оправдани, кои не чак до там. 

Наскоро влюбените гълъбчета били на почивка, която им излязла скромните 8 000 долара на ден. Очевидци коментират, че двамата редовно ходят заедно на шопинг, обикалят лъскави ресторанти и с лека ръка харчат парите си.В това разбира се няма нищо лошо, но нека не забравяме, че източника на средства е един, а харчовете се правят от двама. 

Близък приятел на Симпсън споделя, че за момента тя е страшно щастлива и влюбена и прави абсолютно всичко за своя възлюбен, без да се замисля кое е редно и кое не. 

Любовта както знаем е сляпа и в това Джес сама се е уверила.Дано само не й излезе прекалено скъпо това влюбване.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия