Поредния провал на Кати Прайс

Изглежда настоящето за Кати Прайс не е толкова розово, каквото сексапилната Джордан е свикнала да бъде. Петата й книга- Paradise, за момента не се котира никак добре сред читателите, продажбите са повече от отчайващи. Явно Прайс търпи провал

2010-07-23 20:41:17
Поредния провал на Кати Прайс
Изглежда настоящето за Кати Прайс не е толкова розово, каквото сексапилната Джордан е свикнала да бъде.

Петата й книга- Paradise, за момента не се котира никак добре сред читателите, продажбите са повече от отчайващи. Явно Прайс търпи провал не само в амплоато си на писател, но и в това на изпълнител.Припомня ви, че интересът към последния й албум- Free to Love Again е изключително нисък, заради което доста назад в класациите.

Кати е много натъжена от това, което претърпява в професионален план.Логично неуспехите в кариерата й, са причината и за вгорчения й меден месец.

Припомня ви, че Джордан вече има един брак зад гърба си.Повторно тя се омъжи буквално преди броени дни като избраникът й е Алекс Райд. Двамата са заедно едва от година, но пък изглежда отговорността на семейния живот не ги притеснява никак, след като са се решили на брак след толкова кратко време заедно.

Е, може би на Кати не й върви особено напоследък, но пък това не й пречи да бъде един истински стратег и да извлече облаги дори от собствена си сватба, превръщайки я в част от своето риалити шоу .Явно
поне с това свое действие е пожънала успех.

Дали след многобройните си неуспехи в различни начинания, Кати ще се откаже да поддържа имидж на звезда и ще се превърне в грижовна домакиня... надали... Сигурни сме, че любовта й към обективите и като цяло към вниманието, което журналистите й обръщат, е по-голяма от който и да е провал досега.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия