Анджелина Джоли и Брад Пит осъдиха за клевета британски таблоид

Холивудските актьори Анджелина Джоли и Брад Пит спечелиха делото си срещу британския таблоид “New Of The World”, който пръв разпространи слуховете за раздялата на известната двойка в началото на годината. На 24 януари изданието пу

2010-07-23 14:48:08
Анджелина Джоли и Брад Пит осъдиха за клевета британски таблоид
Холивудските актьори Анджелина Джоли и Брад Пит спечелиха делото си срещу британския таблоид “New Of The World”, който пръв разпространи слуховете за раздялата на известната двойка в началото на годината.

На 24 януари изданието публикува информация, която гласеше, че Джоли и Пит са пред развод и подготвят необходимите документи за разпределянето на имуществото им и попечителството над шестте им деца.

Холивудските актьори тогава определиха твърденията като „лъжливи и абсолютно неверни” и настояха за публично извинение от страна на таблоида. Такова обаче не бе поднесено и Джоли и Пит се принудиха да потърсят справедливостта в съда.

Делото за клевета беше заведено в началото на февруари месец. Тези дни стана ясно, че холивудската двойка го е спечелила и сега трябва да получи солидно обезщетение от изданието “News Of The World”. Малко след като това стана ясно, Джоли и Пит обявиха, че ще дарят получената от тях сума на благотворителната си фондация.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия