Чейс Крауфорд ще бъде съден за притежание на трева

Чейс от сериала "Клюкарките" бе заловен на 4-ти Юни с трева и му се размина леко. Този понеделник обаче, беше хванат отново с 10 грама трева и ще бъде съден с пълната сила на закона. Крауфорд е арестуван в град Далас, в къщата на негов

2010-07-21 13:26:34
Чейс Крауфорд ще бъде съден за притежание на трева
Чейс от сериала "Клюкарките" бе заловен на 4-ти Юни с трева и му се размина леко.

Този понеделник обаче, беше хванат отново с 10 грама трева и ще бъде съден с пълната сила на закона. Крауфорд е арестуван в град Далас, в къщата на негов приятел.

Звездата доста пъти е правил глупости и е хващан от полицията. Разминавал се е с глоби и няколко часа престой в ареста. В този случай няма да мине така лесно.

Преди няколко месеца  Чейс е бил заловен с кола на свой приятел, която е обявена за открадната. Оказа се, че не е знаел нищо за това, просто неговият приятел му дал да кара "едно кръгче", за да тества новата "купена" кола.

Чейс може да се размине само с условна присъда. Казал е, че тревата била смесена с тютюн и, че не може да го съдят за притежание на 10 грама, а на доста по-малко. Това има значение в съда, защото за притежание на  различно количество марихуана, нещата се развиват по определен начин.  

Всичко ще стане ясно, след като съда излезе с дата за делото и решение. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия