"Мръсниците са виновни"- отсече Кели

Кели Озбърн наперено отсече, че провалът на връзката й с Люк се дължи не на постоянните му забежки, а на „мръсниците”, които преспокойно се занимават с обвързани мъже. След като Кели разбрала за похожденията на своя любим се разстроил

2010-07-21 00:48:46
Кели Озбърн наперено отсече, че провалът на връзката й с Люк се дължи не на постоянните му забежки, а на „мръсниците”, които преспокойно се занимават с обвързани мъже.
След като Кели разбрала за похожденията на своя любим се разстроила ужасно много, но след време като нещата се пооталожили осъзнала, че любовта й към Люк може да прости изневерите му.
„Моята съвест е чиста и нито мъжката глупост, нито броя на мръсницте могат да променят това", допълва тя.
Въпреки накърненото си его, Кели прави всичко възможно за да продължи напред.Озбърн е осъзнала, че хленченията и сълзите няма да доведат до нищо градивно, затова като едно мъжко момиче е решила да посрещне реалността с гордо вдигната глава.
Изглежда, фактът, че е зарязана не е изплашил особено много звездата, тъй като винаги ще може да се опре на рамото на известните си родители- Ози и Шарън.
Кели поддържа изключително топли отношения и с двамата си родители, дори и когато те не са близо до нея.Споделя, че преди почти всяко свое излизане звъни на майка си за да се консултира какво да облече.С баща си също се чува ежедневно.Обикновено вечерно време за да й изпее песничка.През деня пък си разменят смешни шеги чрез гласовата поща на мобилните си телефони.

Идилията е пълна. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия