Кати Прайс на ръба на отчаянието

Кати Прайс започна горчиво да съжалява, заради интервенциите, на които се е подлагала. Сексапилната Прайс, както и голяма част от звездните й колеги са силно пристрастени към ботокса, дотолкова, че да не могат да живеят без поредната инжекция

2010-07-20 15:21:52
Кати Прайс на ръба на отчаянието
Кати Прайс започна горчиво да съжалява, заради интервенциите, на които се е подлагала.

Сексапилната Прайс, както и голяма част от звездните й колеги са силно пристрастени към ботокса, дотолкова, че да не могат да живеят без поредната инжекция от веществото.Кати обаче явно е осъзнала, че ботоксът не е най-доброто решение и сега съжилява и то много за всеки един път, в който си е подлагала на ботокс- процедурите.

Самочувствието на Прайс е напълно смачкано, а причината затова е, че всеки път когато се погледне в огледалото буквално се стряска от външния си вид.Още по-болно й става от факта, че собствените й деца й се присмиват.
"Приличам на патица! С този ботокс в устните наистина изглеждам така все едно имам човка, а не нормална човешка уста."
Единсвеното, което Кати може да направи за момента е да изчака ботоксът да се разнесе, тъй като за разлика от силикона, ефектът на ботокса не е вечен, а трае няколко месеца.Главното притиснение на Прайс е това, че въпреки плачебния резултат може след време отново да реши да си сложи.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия