"Мисис Баба" на модно ревю

Капка Амзина, позната повече като първата носителка на титлата „Мисис Баба” предизвика небивал фурор сред гостите на откриването на нов моден шоурум в столицата с модели на известни чуждестрани дизайнер. Освен, че е била сред ВИП г

2010-07-20 00:50:05
Капка Амзина, позната повече като първата носителка на титлата „Мисис Баба” предизвика небивал фурор сред гостите на откриването на нов моден шоурум в столицата с модели на известни чуждестрани дизайнер.

Освен, че е била сред ВИП гостите, Капка е участвала и в самото ревю, дефилирайки с модните тоалети, заедно с родните хубавици- Милена Шаркова, Лазарина Стефанова, Екатерина Дунева, Елена Караколева и други.

За „Мисис Баба” това бе първата й модна изява на подиум, и изглежда се е справила доста успешно, съдейки по бурните аплодисменти на публиката.

Амзина споделя, че винаги е имала афинитет към стилните и елегантни дрехи, но никога не е планувала да превърне модата в личен бизнес.Основната й цел е, чрез светските си изяви, да привлече вниманието на богатите хора в България към благотворителната мисия, с която се е заела.

Припомняме ви, че неотдавна победителката в конкурса „Мисис Баба 2010”, основа своя агенция за подпомагане на хората, живеещи в старчески домове.

Браво за благородната мисия, с която се е заела, дано всичко, което прави да е безвъзмездно.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия