Талибаните обучават маймуни терористи

Талибаните обучават маймуни терористи, които съвсем скоро ще се изправят срещу войниците от американската армия. Това съобщи китайско издание на „Пийпълс дейли”, позовавайки се на британска информационна агенция, чието име не се съобща

2010-07-17 21:12:46
Талибаните обучават маймуни терористи
Талибаните обучават маймуни терористи, които съвсем скоро ще се изправят срещу войниците от американската армия. Това съобщи китайско издание на „Пийпълс дейли”, позовавайки се на британска информационна агенция, чието име не се съобщава.

Репортери на агенцията твърдят, че имат няколко скандални фотоса, на които се вижда как приматите се учат да стрелят с автомати „Калашников” и картечници „Брен”.

Според непотвърдена информация, маймуните са дотолкова напреднали в обучението си, че единственото, което им остава сега, е да се научат да разпознават униформите на американските войници.

За обучението на животните била използвана системата на наказанието и награждаването с банани и лешници. По ирония на съдбата обаче, инициаторите на създаването на маймуни терористи всъщност са американците. През 60-те години на миналия век, по време на Виетнамската война, ЦРУ обучили цели орди от маймуни войни, които трябвало да се изправят срещу виетнамците.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия