Андреа и наглостта й

Фолк дивата Андреа решила да не плати сметката си в дискотека на морето. Тя и компанията й пили и се веселили цяла вечер за цели 1000 лева сметка. Когато дошло време да си ходят, Андреа заявила категорично, че няма да плати. Основанието й било, ч

2010-07-17 18:46:04
Андреа и наглостта й
Фолк дивата Андреа решила да не плати сметката си в дискотека на морето. Тя и компанията й пили и се веселили цяла вечер за цели 1000 лева сметка. Когато дошло време да си ходят, Андреа заявила категорично, че няма да плати.

Основанието й било, че е направила много неща специално за тази дискотека, в която се намирала. Успяла да я популяризира и да привлече много клиентела чрез гостуванията си там.

Решила да не плаща сумата тъй като заведението й било задължено. Персоналът на дискотеката продължавал да настоява сметката да се плати, защото Андреа е клиент както всички останали хора, но певицата най-нагло повторила, че няма да дава пари и се изнесла от заведението. 

Явно някои хора в България се смятат за велики и всевластни. Дано русокоската си получи заслуженото. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия