Мел Гибсън иска попечителство над дъщеря си

Мел Гибсън и бившата му приятелка Оксана Григориева се явиха в съда, за да се реши кой ще бъде попечител над дъщеря им Лусия. Руската пианистка е предоставила на съда записи, в които Мел Гибън я заплашва. Не се знае дали ще бъдат приети като доказ

2010-07-16 20:04:27
Мел Гибсън иска попечителство над дъщеря си
Мел Гибсън и бившата му приятелка Оксана Григориева се явиха в съда, за да се реши кой ще бъде попечител над дъщеря им Лусия.

Руската пианистка е предоставила на съда записи, в които Мел Гибън я заплашва. Не се знае дали ще бъдат приети като доказателство. Въпреки това Гибсън претендира, че те са били прoменяни и всичко било нагласено.

Преди време също  стана ясно, че е имало голям скандал между Оксана и Гибсън. Той е бил в началото на януари, когато актьорът избил цели два зъба на бившата си приятелка. Освен това тя имала и много наранявания. Другата седмица Мел ще се яви още веднъж в съда, но в обвинение за побоя над Оксана.

Освен заплашителните думи в записите, предоставени от бившата му приятелка, имало и расистки слова, които напоследък все повече се коментират. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия