Забранена реклама с Памела Андерсън

Властите в Канада забранили последната реклама, в която секс- бомбата е главно действащо лице.Облечена само в бански костюм Памела показва прелестите си като същевременно с това върху откритите части от тялото й, на аглийски са изписани и наименов

2010-07-16 15:12:08
Забранена реклама с Памела Андерсън
Властите в Канада забранили последната реклама, в която секс- бомбата е главно действащо лице.Облечена само в бански костюм Памела показва прелестите си като същевременно с това върху откритите части от тялото й, на аглийски са изписани и наименованията им- пример leg- крак, ribs-ребра , shoulder –рамо и т.н. Рекламата е част от провеждаща се кампания, свързана с правата на животните.
Рекламата апелира към това да се откажем от месните продукти , тъй като ядейки животните ние всъщност се самоизяждаме.Памела и нейните съмишленици твърдят, че нищо освен разума ни, не ни различава от животните и именно заради това трябва да се откажем от месото и да станем вегетарианци.

Ето и какво каза самата Памела относно наложената забрана:
"В град, известен с екзотичните си танци, е много жалко да забранят на една жена да използва тялото си като политически протест срещу страданието на пилетата и кокошките".
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия