Селена Гомез разби всякакви слухове за сдобряване с Ник Джонас

Звездата от Дисни Селена Гомез разби всякакви слухове за сдобряване с Ник Джонас. Казва, че се чувства добре сама, защото иска да се концентрира върху кариерата си. Тя все още е млада и има време за гаджета. 17 годишната тийнка се раздели със зве

2010-07-14 17:22:20
Селена Гомез разби всякакви слухове за сдобряване с Ник Джонас
Звездата от Дисни Селена Гомез разби всякакви слухове за сдобряване с Ник Джонас. Казва, че се чувства добре сама, защото иска да се концентрира върху кариерата си. Тя все още е млада и има време за гаджета.

17 годишната тийнка се раздели със звездата Джонас през Март заради това, че и двамата са много заети и просто нямат време да се виждат и не иска да се чувства виновна, че не може да обърне внимание на половинката си. Раздялата според нея е правилното решение.

Селена е постоянно свързвана с Камерън Куисенг, басиста на "АлСтар Уикенд". Дори има слухове, че се среща и със Тайлър Лаутнър, за което тя с насмешка казва, че и да иска, било невъзможно поради липсата на време за един мъж, пък да не се говори за двама. 

Сега тя се притеснява дори да излиза със свойте приятели, защото както каза в интервюто си за Дисни: "Не мога да излезна на кафе с мой приятел, защото веднага излиза новина, че сме гаджета, което е много гадно и ме разстройва" .

Младата звезда напуска  "Wizards of Waverly Place" след края на 4-тия сезон. Селена се чувства много зле за това. След снимките на Филма  "Wizards of Waverly Place" тя няма да  напусне по собствено желание или поради уволнение, а просто снимките свършват за това шоу. Голяма част от състава са се разбрали да отбележат тези години прекарани заедно чрез страхотно събиране заедно с много фенове. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия