Семейство Бекъм налага желязна дисциплина над синовете си

В семейство Бекъм изглежда няма пет- шест.Щом става въпрос за възпитание- дисциплината е желязна, а кой от Дейвид и Виктория я налага и следи за нейното спазване, противно на очакванията, че това е грижа на бащата, тук тази роля се изпълнява от В

2010-07-09 16:03:38
Семейство Бекъм налага желязна дисциплина над синовете си
В семейство Бекъм изглежда няма пет- шест.Щом става въпрос за възпитание- дисциплината е желязна, а кой от Дейвид и Виктория я налага и следи за нейното спазване, противно на очакванията, че това е грижа на бащата, тук тази роля се изпълнява от Вики .

Разбира се и дума не може да става за физическо насилие над децата, а по-скоро въвеждането на определен ред .Вики споделя, че са най-критични по отношение на училищните задължения на тримата им синове, а също така и относно това в колко часа си лягат.Грижовната майка е направила специален график и стриктно следи за неговото спазване.Круз трябва да си ляга в 7, Ромео с половин час по-късно в 7.30, а Бруклин в 9.30.

Семейството си има и стол за наказания.В случай, че някой от тях сгафи, веднага бива изпращан на този стол за да може да обмисли постъпката си.Както Виктория, така и Дейвид категорично отхвърлят побоя като метод на възпитание и са горди с това, че никога не се посягали на децата си.


Изглежда именно установения ред в звездното семейство е разковничето към щастливо съжителство.В интервю Вики споделя "Толкова сме влюбени, даже, да не кажа – повече от преди. Най-добри приятели сме. Никога не си причиняваме излишно напрежение един на друг".
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия