Роналдо се лакира в черно

Фактът, че наскоро стана баща явно по никакъв начин не се е отразил над купонджийския му живот и обичайната компания на красиви жени. Звездата на Реал Мадрид се забавлява повече от обикновено през последните няколко седмици.Плаж, партита, марк

2010-07-09 15:51:38
Роналдо се лакира в черно
Фактът, че наскоро стана баща явно по никакъв начин не се е отразил над купонджийския му живот и обичайната компания на красиви жени.

Звездата на Реал Мадрид се забавлява повече от обикновено през последните няколко седмици.Плаж, партита, марков алкохол и ново гадже- главозамайваща манекенка.Наред с културно-развлекателните си мероприятия Роналдо явно се е възползвал и от услугите на педикюрист.Папараци са успели да снимат набиващите са научи, нокти на краката, лакирани в черно.

До тук можехме да преживееш впитите дрешки, афинитета към златните щампи и обиците с диаманчета, промишлените количества гел, които ежедневно се изсипваха върху косата на сексапилния футболист, но последната му постъпка прекрачва вече всякакви допустими граници.Изборът му някак не подхожда на иначе плейбойския имидж, който навсякъде демонстрира.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия