Свещеник хомосексуалист похарчи 1.3 милиона за собствени нужди

Свещеникът Кевин Грей е подведен под отговорност, поради присвояване на 1.3 милона долара от хазната на енорията.Безсрамникът е похарчил парите за нощувки в скъпи хотели, маркови дрехи, стриптийз клубове и високоплатени компаньонки. 64 годишн

2010-07-08 16:34:45
Свещеник хомосексуалист похарчи 1.3 милиона за собствени нужди
Свещеникът Кевин Грей е подведен под отговорност, поради присвояване на 1.3 милона долара от хазната на енорията.Безсрамникът е похарчил парите за нощувки в скъпи хотели, маркови дрехи, стриптийз клубове и високоплатени компаньонки.

64 годишният божий служител водел двойнствен живот.След като приключел с професионалните си задължения, свещеникът обличал светски дрехи и си уговарял срещи с разкрепостени младежи.

Хората изпитвали уважение към Кевин заради скромността, която така старателно засвидетелствал.За пред другите той дори нямал личен автомобил и затова му се налагало да изминава пътя до църквата пеш.Скандалната истина станала обществено достояние, след започването на полицейско разследване заради появилите се големи дупки в бюджета.Пред властите отецът признал, че започнал да краде след като се отвратил от служебните си задължения.

Грей недоволствал тъй като винаги му се налагало да се захваща с най-трудните задачи.Друга скандална истина е, че отецът таял гняв към римокатолическата църква, тъй като тя категорично заклеймявала хомосеккуализма.Самият отец бил хомосексуалист и от години живеел под един покрив с мъж.След като ограбил хазната Грей пръснал парите за луксозни ресторанти и за услугите на мъжки проститутки.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия