Двама тийнейджъри арестувани за обири

Съвместна акция на полицаи от Смолян и  от София приключи с арестуването на двама 19-годишни младежи, заподозрени в извършването на 12 кражби само за 24 часа. Младежите  са задържани в столицата. По информация на разследващите, два

2010-07-08 16:10:02
Двама тийнейджъри арестувани за обири

Съвместна акция на полицаи от Смолян и  от София приключи с арестуването на двама 19-годишни младежи, заподозрени в извършването на 12 кражби само за 24 часа.

Младежите  са задържани в столицата. По информация на разследващите, двамата тийнейджъри са извършили  кражбите от магазини и заведения в Златоград в нощта на 15 срещу 16 март тази година.  Тогава в града са били обрани 7 магазина,   дрогерия, три кафенета и павилион.  Задигнати са 1400 лева и   стоки на обща стойност над 2000 лева - цигари, ваучери за мобилни телефони и др.

Двете момчета да  познати на полицията, те са участници  и в множество  други кражби, включително и на  автомобили.

Единият бандит е заподозрян  и за обир в магазин за хранителни стоки в Златоград на 8 март тази година, когато след разбиване на входната врата, са откраднати 250 лева, алкохол и цигари.

Младежите са откарани в районното управление в Златоград, където  засега ще останат в ареста за 24 часа, след което ще им бъде наложена постоянна мярка.  
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия