Мел Гибсън- побойник

Стана ясно, че Мел Гибсън има лоша слава на битов побойник.Жертва на лошия му порок е бившата му съпруга Оксана Григориева. Един от побоите е бил толкова жесток, че е завършил със счупен зъб.До преди време битовата саморазправа в семейството н

2010-07-07 13:00:13
Мел Гибсън- побойник
Стана ясно, че Мел Гибсън има лоша слава на битов побойник.Жертва на лошия му порок е бившата му съпруга Оксана Григориева.

Един от побоите е бил толкова жесток, че е завършил със счупен зъб.До преди време битовата саморазправа в семейството на Гибсън, бе само слух, но явно е истина-има и нужните доказателства.Оказва се, че счупените зъби са не един, а два, придружени с множество охлузвания и рани по цялото тяло.

Изглежда Мел е биел жестоко безпомощната Оксана.Тя има снимков материал, направен след многократните побои и е решена да използва снимките като доказателство по делото за попечителство над невръстната им дъщеричка.

Мъж от приятелското обкръжение на Григориева споделя, че тя силно се е страхувала от избухливия нрав на мъжа си и затова дълго се е въздържала преди да подаде оплакване в полицията.Според психолози това поведение е типично за жертвите на домашно насилие.Голяма част от тях пазят тайната за ужаса вкищи, през целия си живот.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия