Футболистите си взеха почивка

Какво е нужно на един мъж за да бъде щастлив- общо взето две неща- хубава жена и достатъчно пари, с които да глези както себе си, така и своята половинка.Изглежда обаче това не е достатъчно за британския футболист Франк Лампард. Оказва се ,че

2010-07-04 21:19:23
Футболистите си взеха почивка
Какво е нужно на един мъж за да бъде щастлив- общо взето две неща- хубава жена и достатъчно пари, с които да глези както себе си, така и своята половинка.Изглежда обаче това не е достатъчно за британския футболист Франк Лампард.

Оказва се ,че нито екзотичния круиз, нито компанията на сексапилната му съпруга- 31-годишната Кристин Блейки са достатъчни за истински пълноценен релакс.

Преди да бързаме да го набедим за поредния разглезен футболист, би било добре да обърнем внимание на евентуалните притеснения на г-н Лампард, относно бъдещето му в „Челси”.


24-годишният Уейн Руни пък е направил всичко възможно да избяга, колкото се може по-далеч от недоволните запалянковци, след лошата игра на английския национален отбор на Мондиала през тази година.

Сред футболистите решили да си вземат ваканция е и 32-годишният Емил Хески, който напусна Манчестър, за да подари на себе си и своето семейство пътуване до Абу Даби.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия