Съдят Линдзи Лоън за кражба на дрехи от бутик

24-годишната холивудска актриса Линди Лоън се забърка в нов скандал. Този път собствениците на луксозен бутик в Лос Анджелис обявиха, че са завели дело срещу лолитката, в което я обвиняват за кражба на дрехи. Според тях Лоън е пазарувала в бути

2010-07-02 16:21:14
Съдят Линдзи Лоън за кражба на дрехи от бутик
24-годишната холивудска актриса Линди Лоън се забърка в нов скандал. Този път собствениците на луксозен бутик в Лос Анджелис обявиха, че са завели дело срещу лолитката, в което я обвиняват за кражба на дрехи.

Според тях Лоън е пазарувала в бутика от ноември месец миналата година до този февруари и е натрупала сметки в размер на 17 000 долара. Всеки път тя твърдяла, че разходите й ще бъдат покрити малко по-късно от нейния мениджър. Той обаче така и не се появявал в магазина. Единствения път, когато кракът му стъпил в бутика, той оставил скромните 180 долара.

Това обаче не е първият случай, в който Линдзи Лоън е обвинена в кражба. Истината е, че звездата най-редовно се забърква в подобен род скандали. През 2007 г. тя беше обвинена в кражба на дрехи за 10 000 долара от известна манекенка, както и на дрехите от фотосесията й за “Louis Vuitton”. През следващите две години Линдзи беше обвинена в кражба на кожено палто, струващо 10 000 долара, 2 бутилки шампанско от бар в Холивуд, опит за кражба на дрехи на стойност 15 000 долара от “Kitson” и диаманти на стойност 400 000 долара, които изчезнаха безследно след нейна фотосесия. В началото на годината Линдзи успя да задигне и „Ролекс” за 35 000 долара.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия