Веселин Маринов бутна човек и избяга с мръсна газ?

Любимият певец на възрастните дами Веселин Маринов блъснал пешеходец и избягал от мястото на инцидента. Тази новина плъзна из вестниците, като се позовава на информация на очевидци на случилото се. В края на миналата седмица Веско карал своя джип

2010-07-02 01:12:57
Веселин Маринов бутна човек и избяга с мръсна газ?
Любимият певец на възрастните дами Веселин Маринов блъснал пешеходец и избягал от мястото на инцидента. Тази новина плъзна из вестниците, като се позовава на информация на очевидци на случилото се.

В края на миналата седмица Веско карал своя джип "Рейндж Роувър" по бул. "Цар Освободител" и блъснал млад мъж. Певецът се опитал да избегне удара, натискайки спирачки, но реагирал твърде късно и ударил пешеходеца, пращайки го на няколко метра. След удара, момчето се изправило невредимо и срещнал притеснения поглед на певеца. Веселин Маринов бил страшно притеснен от случилото се, но се убедил, че момчето е невредимо, разменили си няколко приказки и потеглил с мръсна газ. Очевидци са възмутени от постъпката на певеца и как той не отделил от времето си, за да закара младежа в болница, за да е 100% сигурен, че е невредим. На момчето му е било нужно известно време, за да се съвземе, защото било изпаднало в шок. Така младежът прекарал следващите минути седнал на тротоара, докато  се оправи.

Спомняте си преди време как Максим Стависки уби едно момче и прати Мануела Горсова в кома и въпреки това не бе осъден, защо трябва "звездите на България" да не понасят последствията от нещата, които вършат?

Веселин Маринов обаче има друга версия относно станалото. Той разказва, че карал своя автомобил със съобразена скорост по бул. "Цар Освободител", преди сладкарница "България" имало спрян автобус, който попречил на младежа да види, че идват коли. Маринов реагирал светкавично, натискал спирачките и успял да спре на време - момчето само се опряло с ръце в капака. Певецът веднага излязъл от колата, за да види дали всичко е наред, момчето се извинило, че пресича неправилно и не се е огледало, казало, че няма нужда от помощ и че му няма нищо и си тръгнало. Веско твърди, че не е човек, който би потулил такова нещо и че наистина много се притеснил от случилото се. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия