Лора и Део = бебе в скоро време, дали?

Пред водещите на предаването „Търси се ...” темпераментният Део сподели, че с приятелката му Лора Караджова сериозно обмислят въпроса да си имат деца. Въпреки, желанието за детенце, бракът при тях въобще не е на дневен ред.В интер

2010-07-01 14:56:17
Лора и Део = бебе в скоро време, дали?
Пред водещите на предаването „Търси се ...” темпераментният Део сподели, че с приятелката му Лора Караджова сериозно обмислят въпроса да си имат деца.

Въпреки, желанието за детенце, бракът при тях въобще не е на дневен ред.В интерв
юто си Део открито споделя, че вече е изпитал нуждата да създаде нещо, което да осмисли дните му.Чаровната Лора като, че ли не е толкова сигурна, че това е точното време, но пък твърди, че реши ли, че момента е дошъл, нещата просто ще се случат.

На моменти Лора си мисли, че още е твърде млада да стане майка, но пък Део деликатно намеква, че явно им е време вече с репликата : „Тя е единствената жена, на която имам пълно доверие – това, което ми е липсвало в другите връзки. Беше на 21 години, когато се запознахме и често ми казва, че е остаряла с мен“.

Е най-важното- любовта, явно е налице остава да дочакаме и момента, в който двамата ще са изживели напълно лудите си години и сами ще усетят нуждата от малко по-спокоен и улегнал начин на живот.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия