Бритни Спиърс, обвинена в малтретиране на децата си

Според информация, публикувана на страниците на британския вестник „Сън”, поп принцесата Бритни Спиърс системно малтретира децата си. Изданието се позовава на думите на бившия шеф на охраната на 28-годишната изпълнителка – Фе

2010-06-30 21:42:11
Бритни Спиърс, обвинена в малтретиране на децата си
Според информация, публикувана на страниците на британския вестник „Сън”, поп принцесата Бритни Спиърс системно малтретира децата си.

Изданието се позовава на думите на бившия шеф на охраната на 28-годишната изпълнителка – Фернандо Флорес, който по-рано този месец обвини звездата в сексуален тормоз и заяви, че възнамерява да потърси правата си в съда.

Уволненият бодигард твърди, че Спиърс веднъж е поискала колана му и след като той й го е дал, тя отишла при децата си и започнала да налага с него един от двамата си синове. На всичкото отгоре, тя най-редовно сервирала на 4-годишния Шон и 3-годишния Джейдън ястия, които съдържат съставки, към които малките деца са алергични.

След изявлението на Флорес бдителни социални работници потърсили поп изпълнителката в дома й, но ударили на камък, тъй като ден преди това тя заминала за Лос Анджелис.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия