Меле за бутилка уиски на ученически купон

Истинско меле се разрази след спор за бутилка уиски на детски /!/ рожден ден в неделя вечерта. 16-годишна тийнейджърка  решила  да празнува рождения си ден като специално наела къща за целта  в столичния квартал "Изгрев&quo

2010-06-29 13:48:30
Меле за бутилка уиски на ученически купон
Истинско меле се разрази след спор за бутилка уиски на детски /!/ рожден ден в неделя вечерта.

16-годишна тийнейджърка  решила  да празнува рождения си ден като специално наела къща за целта  в столичния квартал "Изгрев". На партито били поканени 15-тина младежи, като там не присъствал възрастен.

В началото  на празника нямало проблеми. Към края обаче, едно от момчетата решило да си тръгне от купона с остатъка от бутилка марково уиски.  Друго момче не било съгласно и двамата се сбили. Отначало  си раздавали шамари в двора на наетата къща, а после боят се пренесъл и на улицата.Тогава съседите повикали полиция.

Родителите на тийнейджърите са информирани за случилото се -  те са отговорни, че  младежите са били навън след 22 часа, въпреки че има вечерен час за непълнолетни.

Собственикът на наетата къща обяснява, че две момичета са се спазарили за 200 лева с него за времето на купона. Те му били обещали, че с тях ще има и възрастен, но той лично не е разговарял с родители  на децата.

След сбиването един от тийнейджърите бил отведен в токсикологията на Военно-медицинска   академия.  

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия