Преди време съобщихме, че скандалната чалга певица Камелия отказа да участва в турнето на "Пайнер". Ето, че има още една певица, която отказа да участва - бившата половинка на Константин - Райна.

Тя обяснила на Митко Пайнера, че има лични ангажименти, които съвпадат с турнето, но според близки до певицата истината е друга. В последно време Коцето се появява с бременната си приятелка Надя на много партита, а вчера дори гостуваха на водещата Венета Райкова в предаването й "Горещо", където двамата показаха на всички колко много се обичат. Райна е ядосана много на бившето си гадже за това нагло поведение и за нищо на света не иска да го засича - именно затова се е отказала от турнето.

Константин е решил да се опита да запази приятелството между тях, дори поканил огнената македонка на сватбата си, но Райна е категорична, че няма да отиде. Тя дори се чуди защо Коцето постоянно повтаря в интервюта, че са приятели, като това не е вярно. От време на време може да се чуват, но това не може да се нарече приятелство.

Близки до певицата издават, че тя се опитва да забрави Константин и в момента има нов мъж до себе си.
Автор: Ралица Солакова