Азис има намерение отново да мине под венчилото, но този път сватбата му няма да се състои в България, за да не бъде превърната отново в цирк, както стана със сватбата му с Китаеца през 2006 година. Тогава на сватбената церемония имало 400 журналисти.

Новата му любовна тръпка Коце и Азис имат доста бурна връзка. Коце е доста самонадеян човек, а Азис е свикнал да бъде доминиращият в една връзка. Приятелят му е взел участие в последния му клип, където има доста интимни сцени между тях, но според Костинбродският славей те по никакъв начин не развращават публиката. Все пак клиповете трябва да са провокативни и интересни, а не скучни и приспивателни. Азис се радва, че по улиците има все повече хора, които открито показват любовта си един към друг, които се обличат в искрящи цветове, което се поддържат, те го правят, защото вече се чувстват свободни.

Азис днес не се присъедини към гей парада, защото е против такъв вид показност. Не е нужно човек да забавлява сеирджиите и да свири, да се държи като клоун, за да има равни права като останалите. А и не иска да бъде освиркан и оплют от тълпите, които се събират, за да саботират гей-парада.
Автор: Ралица Солакова