"Rammstein" купонясваха до зори в "Orient 33" (+ снимки)

Днес Rammstein ще взривят публиката на националния стадион "Васил Левски" във втория ден от Sofia Rocks. Онази вечер те решили да видят каква е българската музикална култура и отишли в една от най-оборотните дискотеки в Студентски гра

2010-06-23 12:22:47



Днес Rammstein ще взривят публиката на националния стадион "Васил Левски" във втория ден от Sofia Rocks. Онази вечер те решили да видят каква е българската музикална култура и отишли в една от най-оборотните дискотеки в Студентски град "Orient 33". Надали някой е смятал, че има и минимален шанс да засекат метал бандата именно там. Rammstein си направиха няколко горещи снимки, които качиха в личната си страница в социалната мрежа "Facebook".

Доста чалга мацки пропуснаха златната си възможност да срещнат такава велика група в любимото си чалга заведение в столицата и евентуално да се снимат с тях. Не е ясно чия е била идеята да заведат Rammstein в тази чалга дискотека, но идеята определено е интересна, а и на снимките се вижда, че са си прекарали повече от чудесно.






Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия