Христо Стоичков осиновил дете през 2001 година

Един от най-успелите български футболисти Христо Стоичков е осиновил момче от бедно перуанско семейство преди 9 години. Тази информация бе потвърдена от Камата. През 2001 година той е поел грижите за перуанско момче от едно много бедно семейство.

2010-06-15 23:37:46
Христо Стоичков осиновил дете през 2001 година
Един от най-успелите български футболисти Христо Стоичков е осиновил момче от бедно перуанско семейство преди 9 години. Тази информация бе потвърдена от Камата.

През 2001 година той е поел грижите за перуанско момче от едно много бедно семейство. Това станало, благодарение на една испанска агенция, която работи и с други футболисти на Барселона. За Ицо не е толкова важно колко пари дава на момчето, а това то да бъде истинско обичано и отгледано в нормални условия. Преди време той съвсем случайно разбрал за агенцията и видял, че много бивши играчи на Барселона помагат на деца в нужда. Камата видял това бедно момче, станало му много тъжно в какви условия живее и не се поколебал нито за миг да му помогне. Тогава той го осиновил и му помага финансово.

Момчето живее в Перу заедно със семейството си. Всичките разходи се поемат от Христо Стоичков. Той често се чува с родителите му чрез агенцията и винаги помага, с каквото може, когато има нужда. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия