Гого от "Тоника" дари пари за Петър Гюзелев и Миро от "Мери бойс бенд"

Както всички знаем, Гого от "Фамилия Тоника" е болен от смъртоносна болест и му е нужно лечение. Парите бяха събрани от благотворителни концерти, SMS и частни дарения. Гого бе в Израел, където се проведе лечението, сега е в България и ходи

2010-06-11 23:27:12
Гого от
Както всички знаем, Гого от "Фамилия Тоника" е болен от смъртоносна болест и му е нужно лечение. Парите бяха събрани от благотворителни концерти, SMS и частни дарения. Гого бе в Израел, където се проведе лечението, сега е в България и ходи в Бургас в балнеоложкия център на рехабилитация. В момента той се чувства значително по-добре.

Лечението, което му е проведено в Израел, му е повлияло благоприятно. В момента той е много по-добре в сравнение с преди два месеца. За момента болестта е стопирана, не се развива и се очаква науката да открие начин за лечението на тази коварна болест, защото засега лечение не е открито. В Израел обслужването в болницата е било на много високо ниво и няма значение от къде си, държат се с теб много добре.

Гого е много трогнат, че толкова много българи и негови колеги са взели присърце проблема, който има и са му подали ръка в изключително труден момент. Половината от събраните средства Гого е дарил на Миро от "Мери бойс бенд" и Петър Гюзелев.

В момента певецът има две мечти - да оздравее и отново да пее. Ние му го пожелаваме от все сърце! :) Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия