Фолк певицата Лияна посрещна Благо на летището с "Обичам те"

Фолк певицата Лияна посрещна приятеля си Благой Георгиев на летище "София" по доста секси облекло - много късо потниче и къси панталонки в бял цвят. Любимият мъж на певицата се върна от ЮАР, където игра контрола с домакина на Мондиал 2010.

2010-05-27 01:23:14
Фолк певицата Лияна посрещна Благо на летището с
Фолк певицата Лияна посрещна приятеля си Благой Георгиев на летище "София" по доста секси облекло - много късо потниче и къси панталонки в бял цвят. Любимият мъж на певицата се върна от ЮАР, където игра контрола с домакина на Мондиал 2010. В момента взаимоотношенията между двамата влюбени са повече от прекрасни, готови са на всичко един за друг и няма препятствие, които не биха преодолели заедно. Все още не мислят за сватба, но са на мнение, че тя е естественото продължение на една истинска любов, каквато изпитват един към друг.

В началото на тяхната връзка те не са се чувствали добре, защото хората около тях са били наранени от решението им да бъдат заедно. Но когато една любов е истинска и не е еднодневна, тя издържа на всичко.

Въпреки че и двамата са много красиви и певицата често облича предизвикателни дрехи, те не се ревнуват. Големи и зрели хора са, които си вярват и смятат ревността за нещо ненужно и погубващо връзката. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия