Започва конкурсът 'Мис Мерилин' включи се и ти

За втора поредна година ще се проведе конкурсът "Мис Мерилин". На него се търси момичето, което най-много се доближава до красивата блондинка, не само на външен вид, но и като маниери. Първата "Мис Мерилин" е родом от Пловдив и бе

2010-05-22 20:14:35
Започва конкурсът 'Мис Мерилин' включи се и ти
За втора поредна година ще се проведе конкурсът "Мис Мерилин". На него се търси момичето, което най-много се доближава до красивата блондинка, не само на външен вид, но и като маниери. Първата "Мис Мерилин" е родом от Пловдив и бе избрана измежду 15 момичета, които били избрани след предварителен кастинг. Момичетата дефилираха по бански, рокли и тоалети на известен моден бутик.

Тази година в журито има доста известни личности - любимецът на повечето тийнейджърки Графа, моделът Петя Велкова, фолк певицата Алисия, актрисата Виолета Марковска и още и още. Журито се стараеше да намери момичета, които най-много се доближават до излъчването, което е имала Мерилин Монро.

В залата в Новотел Пловдив е имаше много известни личности, които бяха дошли да наблюдават кастинга. Повечето гостенки бяха избрали типичните неща за Мерилин Монро - силно червено червило, чаровно излъчване, букли и черна очна линия.

В Пловдив всички момичета, които се явиха на кастинга, нямаха опит на подиума. Следващият регионален тур ще се проведе във Велико Търново, след това в Бургас, Варна и Благоевград. Всяко момиче, което е навършило 18 години може да опита късмета си. Финалът ще бъде в София, където ще се проведе и състезанието за короната на "Мис Мерилин". Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия