Джъд Лоу и Сиена Милър минават под венчило?

38-годишният британски актьор Джъд Лоу и 29-годишната му колежка Сиена Милър ще минат под венчило през лятото. Това става ясно от информация, публикувана на страниците на британския вестник „Дейли стар”. Връзката на Лоу и Милър за

2010-05-17 21:16:14
Джъд Лоу и Сиена Милър минават под венчило?
38-годишният британски актьор Джъд Лоу и 29-годишната му колежка Сиена Милър ще минат под венчило през лятото. Това става ясно от информация, публикувана на страниците на британския вестник „Дейли стар”.

Връзката на Лоу и Милър започна още през 2004 г., малко след като актьорът се разведе със съпругата си Сади Фрост, от която има четири деца. Две години по-късно, в края на 2006 г., двете знаменитости обявиха раздялата си.

Любовта им обаче явно не е изгаснала с времето, тъй като по-рано тази година Лоу и Милър се появиха заедно на червения килим и потвърдиха, че отново са заедно.

Според източника на вестник „Дейли стар” актьорите ще минат под венчило през лятото, като официалната церемония по бракосъчетанието ще се състои във Великобритания, а след това голямо парти ще бъде организирано в Ню Йорк.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия