Ученички мастурбират по скайп срещу пари

Интересен начин за печелене на пари са  измислили тийнейджърки с по-разкрепостено поведение. Основна причина "бизнесът" да върви без проблеми е отново незаинтересоваността на родителите по отношение на децата  им - къде ходят,

2010-05-11 14:57:30
Ученички мастурбират по скайп срещу пари
Интересен начин за печелене на пари са  измислили тийнейджърки с по-разкрепостено поведение. Основна причина "бизнесът" да върви без проблеми е отново незаинтересоваността на родителите по отношение на децата  им - къде ходят, какво правят, с кого се свързват по скайп, откъде имат пари....

Новият бизнес се състои в това ученичките да мастурбират  по скайп срещу 10 до 15 лв. Като начало тийнейджърките зарибявали воайорите като  пускали  обяви със свои  разголени снимки, а първите представления  пък били безплатни. И така, след като се върнат от училище, момичетата, вместо да учат и пишат домашни , включват компютъра и започват "работа".

По този начин те си докарвали добри пари, за да си купуват дрешки и да ходят по дискотеки. Отделен въпрос е защо  на родителите не прави впечатление, че дъщерите им постоянно имат пари за нови дрехи и ходене по кафета.

След първото представление, девойките давали банкова сметка и се събличали, след като получат парите. Клиентите им обаче не  се опитвали да ги лъжат. 

Постоянно навсякъде се пише за опасностите, които крие интернет,  за тези момичета обаче мрежата направо си е златна мина.
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия