Любовниците се разкайват

Може ли да си представите ситуация, в която любовницата на мъжа ви, ви предлага приятелство, докато едновременно с това бавно, но сигурно руши брака ви.  За Сандра Бълок това не е нещо ново.Факт е, че вече втора по ред прелъстителка се разкай

2010-04-26 22:12:51
Любовниците се разкайват
Може ли да си представите ситуация, в която любовницата на мъжа ви, ви предлага приятелство, докато едновременно с това бавно, но сигурно руши брака ви. 

За Сандра Бълок това не е нещо ново.Факт е, че вече втора по ред прелъстителка се разкайва публично за прегрешенията си и предлага приятелство. 

Интересен факт е огромната разлика между външния вид на актрисата и този на любовниците.Оказва се, че първата е била татуираната по цялото тяло стиптизьорка Мишел "Бомбшел". 
Втората любовница пък е достигнала до там, че е написала сърцераздирателно извинително писмо адресирано до Сандра Бълок.В него грешницата разкрива своята силна нужда да осъществи контакт с потърпевшата съпруга и да й покаже лично колко много съжалява за случилото се.Мелиса Смит /втората прегрешила/, добре осъзнава, че каквото и да напише няма да може да заличи болката на Сандра.Очевидно е, че Смит се разкайва заради неморалната си постъпка, затова че съзнателно се е внедрила в брака им, но до колко искрени са тези разкаяния е друг въпрос.В края на писмото си засрамената Мелиса горещо моли за отговор. 

От страна на г-жа Бълок не се очаква никакъв отзвук.Пък и в край на сметка не е нужно да одостои с какъвто и да е отговор жена, бореща се за своите 3 минути слава.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия